Теперь и в ЖЖ. Жми по банеру!

четверг, 4 марта 2010 г.

Школа юнкорів при журналі „Стіна”

Школа юнкорів при журналі „Стіна” передбачає дистанційні заняття для усіх бажаючих, незважаючи на вік і місце знаходження. Головний критерій – бажання навчитися! Редакція надсилає завдання, корегує роботу юнкора, редагує матеріали, дає рекомендації, адже лише практичні заняття дають знання і досвід. Найкращі роботи публікуються в Молодіжному журналі „Стіна”, даючи тим самим Вам портфоліо і ті публікації, що необхідні для вступу у навчальні заклади та здобуття роботи.
Для вступу у школу необхідно надіслати свої дані, розповісти коротко про себе і свої захоплення, надіслати фото для розміщення на сторінці школи. А також зареєструватися на Форумі школи юнкорів за адресою http://ukrosvita.at.ua/forum/ і обрати для себе тему, в якій Ви б хотіли бути модератором – це будуть наші практичні з інтернет журналістики, що з кожним днем набирає обертів і різко відрізняється від друкованих робіт. Після реєстрації Ви підтверджуєте свою участь за електронною адресою і вказуєте тему, що буде під Вашим шефством)
Умови вступу: 1. Написати листа із своїми даними на адресу stena@meta.ua із зазначенням в темі листа „ШКОЛА ЮНКОРІВ” 2. Вказати у листі ПІП, дату народження, місце проживання, контактний телефон, місце навчання, захоплення і просто розповісти про себе, тощо. 3. Прикріпити фотографію для розміщення у галереї школи) ( http://ukrosvita.at.ua/photo/nasha_shkola_junkorov/5 ) 4. І не лінуватися)))
З нами Ви дізнаєтеся про сучасні тенденції розвитку газетної, телевізійної та інтернет-журналістики, новини та їх написання, джерела інформації та роботу з ними, техніку інтерв’ю, мовностилістичні аспекти роботи журналіста, основи риторики, юридичний бік підготовки журналістських матеріалів, основи он-лайн-журналістики, підготовку телерепортажів тощо.

Форум школи юнкорів тут
http://ukrosvita.at.ua/forum/

Комментариев нет:

Отправить комментарий